Semasa

K0peral Hakimi Menlnggal Dunia Aklbat Kancer.

Innalillahiwainnailaihirajiun. K0peral Hakimi meningg4l dunia aki.bat k4nser pe.rut. Berehatlah dengan tenang.. Buat isteri, sem0ga tab.ah dengan ujian ini.. sama2 sedekahkan Al fatihah buat arw4h..

SE0RANG angg0ta Pasuk4n Mencari dan MenyeI.amat Khas Malaysia (SMART), K0peral Mohd Hakimi Talib meningg4l dunia aki.bat k4nser pe.rut, malam tadi.

Mohd Hakimi, 35, menghe.mbuskan naf4s ter4khir ketika menerima rawat4n di Institut K4nser Negara (IKN), Putrajaya pada 9.58 malam.

Berita peme.rgian Allahy4rham turut dimakIumkan menerusi satu kenyataan di Faceb00k rasmi SMART, pagi ini.

“Duk4cita dimak.lumkan bahawa K0peral Mohd Hakimi Talib yang pernah bertu.gas di sek.syen heavy USAR 4, Pasukan Menc.ari dan MenyeI.amat Khas Malaysia (SMART) telah kembali ke rahmatullah pada 31 Mac 2021 JAM 9.58 malam tadi di Institut K4nser Negara (IKN), Putrajaya.

“Semoga Allahy4rham ditempatkan daIam kaIangan orang-orang yang beriman dan Semoga r0hnya dicucuri rahmat. Semoga Allah permudahkan urusannya di sana. Al-Fatihah,” katanya.

Difahamkan, Allahy4rham Mohd Hakimi meningg4lkan se0rang isteri dan dua anak yang masih keciI.

Sementara itu, rakan-rakan Allahy4rham turut sama menitipkan ucapan t4kziah buat ahIi keIuarganya selain mend0akan agar mereka tab4h dengan ujian ini.

Sumber : cemped4k ch3ese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *