Keluarga

“Daddy dah takde..” Suami Menlnggal Dunia Selepas Reb4h Ketlka Menyertai Perlaw4nan Bola Sep4k.

Kajang : Se0rang Ielaki dan juga bapa kepada 5 orang cahaya mata disa.hkan menin.ggaI dunia seIepas re.bah dan pen.gsan dipadang bola ahad lalu ketika menyertai perIaw.anan bola se.pak.

Arw4h Faridzul Anuar Mohd PeIus,36, merupakan se0rang sangat dikenali dan disenangi ramai. Arw4h mempunyai se0rang adik kembar bernama Faridzul Fadly.

Se.bak Faridzul Fadly memak.lumkan pemerg.ian abang kembarnya secara menge.jut menin.ggaIkan se0rang isteri dan 5 anak yang masih kecil, anak yang sulung baru berumur 5 tahun, yg kedua 3 tahun, yg ketiga 2 tahun dan yg b0ngsu 11 bulan.

Du.kacita dimak.lumkan abg kembar sy Faridzul Anuar Mohd Pelus telah kemb.ali pada penciptaNya ptg td. Sama sama d0akan yg baik2 utk arw4h abg sy.

Jika arw4h ada buat saIah atau menyin.ggung perasaan sesiapa, sy bagi pihak arw4h dengan ren.dah ha.ti mem0hon maaf dan dpt dimaafkan. Semoga r0h arw4h ditempatkan bersama org yg soleh dan beriman, Amiin -Faridzul Fadly.

Dalam pada itu bapa saudara arw4h juga memak.lumkan berita se.dih ini dia amat terse.ntuh melihat anak anak arw4h mena.ngisi peme.rgian ayah mereka yang di panggil dady.

Selamat kemb.ali ke negeri Abadi anak buah ku Faridzul Anuar,Terlalu cepat rasanya, 36 tahun kau menin.ggaIkan anak2 yg masih lagi kecil.

Alhamdulillah ramai yg menyemb.ahyangkan “ABANG” dimasjid Raja Muda Musa Semenyih.

Dan ramai mengiring ABANG ke kub.uran hari ini, Alhamdulillah, Allah lebih menyayangi kau, Buat MIMI dan ANAK2 yang masih kecil.. BERT.ABAH lah.

Assalam buat semua sahabat² maya saya, Saya rasa terpanggil untuk mem0hon kepada semua untuk sama2 menyu.mbang atau lnfak buat anak² Arw4h Faridzul Anuar yang masih kecil lagi.

Anak yg sulung baru berumur 5 tahun, yg kedua 3 tahun, yg ketiga 2 tahun dan yg bongsu 11 bulan, Isteri arw4h ti.dak bekerja, Semoga sedekah kita diberkati Allahta’alla.

Turut hadir Datuk Johan Abd Aziz, KB Umn0 HuIu Langat, zia.rah kasih dirumah keluarga arw4h di sg purun Semenyih, se.bak apa yang ditulis YB.

” Alhamdulillah, hari ini saya dapat menzia.rahi keluarga arw4h Faridzul Anuar Pilus, yang menin.ggaIkan se0rang isteri dan juga 5 orang anak yang masih kecil.

Sa.yu dan se.dih mengen.angkan nsib anak-anak kecil ini dan sem0ga puan Asmimi Azwar Binti Hashsim diberi ketab.ahan di dalam mengha.rungi du.gaan ini.

Insya Allah saya akan memb4ntu untuk menguruskan b4ntuan Iemb.aga Zakat, S0CSO dan yang berkaitan bagi merin.gankan urusan keluarga arw4h ” – Datuk Haji Johan Abd Aziz.

Semoga seluruh keluarga ku.at ta.bah. Allah lebih sayangkan arw4h. Al fatihah.

Sumber : Sharoman Semenyih, Datuk Haji Johan Abd Aziz, Faridzul Fadly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *