Semasa

Sebak, Dua Lelaki M4ut Kereta Dip4ndu Bert3mbung Treler.

SITIAWAN : Dua lelaki m.aut selepas kereta berte.mbung treler dalam kemal.angan di Jalan Teluk Intan-Sitiawan berha.mpiran Kampung Kayan di sini, hari ini.

Dalam nah.as kira-kira jam 7.30 pagi itu, ma.ngsa, Zaibidi Muhi, 40, dan Mohd Raimi Rustam, 34, yang menaiki Pr0t0n Wira ma.ti di l0kasi keja.dian.

Ketua Balai B0mba dan Penyela.mat Sitiawan, Mohd Zaki Zainol, berkata pihaknya mene.rima pan.ggilan berhu.bung keja.dian itu pada 7.32 pagi sebelum sepasukan angg0ta dige.rakkan ke l0kasi.

Beliau berkata, kereta dinaiki ma.ngsa diperc.ayai datang dari arah Sitiawan menghala ke Teluk Intan manakala treler dari arah bertent.angan.

“Angg0ta b0mba yang tiba di l0kasi mend.apati kemal.angan memba.bitkan sebuah kereta dan treler menyeb.abkan se0rang ma.ngsa terse.pit di tempat duduk pemandu manakala seorang lagi ma.ngsa sudah dikel.uarkan 0leh 0rang aw.am.

“B0mba mengambil masa 20 minit untuk mengel.uarkan ma.ngsa sebelum kedua-dua ma.yat dise.rahkan kepada p0lis untuk tinda.kan la njut,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Beliau berkata, 0perasi bant. uan itu ta. mat pada 8.18 pagi.

Sementara itu, Ketua P0lis Daerah Manjung, Asisten K0misi0ner Nor Omar Sappi ketika dihub. ungi menges. ahkan keja.dian.

Salam tkziah buat keluarga ma.ngsa. Semoga keluarga ku.at dan tab.ah atas kehila.ngan insan tersayang.

Sumber : fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *