Keluarga

Sebak, Tiga Beranak M4ut Treler Simen Yang Dinaiki Terbalik.

GOPENG : Tiga bera.nak m.aut selepas treler muatan simen yang dinaiki mereka terb.alik di Jalan Lama Kota Bharu di sini malam tadi.

Dalam na.has ters.ebut, ma.ngsa, Hafizi Nizam, 30, dan dua anak lelakinya masing-masing berusia enam dan lapan tahun ma.ut di tempat keja.dian.

Ketiga-tiga mereka menga.lami kecede.raan pa.rah kerana terse.pit dalam kende.raan be.rat berkenaan.

Jurucakap Jabatan B0mba dan Penyel.amat negeri berkata, sepasukan angg0ta diha.ntar ke tempat keja.dian setelah mene.rima pan.ggilan kecem.asan pada pu.kul 10.28 malam.

Katanya, setibanya di l0kasi, didapati tiga ma.ngsa terse.pit dalam kemal.angan memba.bitkan sebuah treler muatan simen yang terba.bas di ba.hu jalan.

“0perasi mengel.uarkan ma.ngsa segera dilakukan namun menga.lami kesuk.aran kerana kedud.ukan treler berkenaan dalam keadaan terb.alik.

“Bantuan kren dan jent0lak digunakan bagi meng.alihkan kende.raan untuk mengel.uarkan ma.ngsa yang terse.pit.

“Ketiga-tiga ma.ngsa yang menga.lami kecedemraan pa.rah bagaimanapun dis.ahkan menin.ggal du.nia di l0kasi keja.dian oleh pega.wai peru.batan,” katanya di sini hari ini.

Menurut beliau, ma.yat tiga ber4nak itu dise.rahkan kepada pihak p0lis untuk tind.akan la.njut dan 0perasi ta.mat pada puk.ul 2.19 pagi tadi.

Salam tkziah buat keluarga ma.ngsa atas kehil.angan insan tersayang. Semoga ku.at tab.ah menghadapi ujian ini. Semoga arw4h ditempatkan dikalangan org2 beriman. Al-fatihah.

Sumber : utus4n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *