Hiburan

“Apa yang kita ada hari ini, adalah apa yang kita teIah d0akan” – Zara Zya

Pelakon Zara Zya syukvr nikmat selepas impian untuk memiliki kereta idaman dimakbuIkanNya.

Di dalam satu hantaran yang dimuat naik di lnstagram, Zara,37, memuat naik sekeping fotonya bersebeIahan kereta jenis Porsche 718 Boxster warna putih.

“Dalam tak sedar, AIIah telah pun makbulkan doa kita satu persatu. Apa yang kita ada hari ini, adalah apa yang kita telah d0akan. AlhamduliIIah,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

Perkongsian berkenaan turut menarik perhatlan ramai dan para peminat turut tumpang gemblra melihat kejay4an yang dikeca.pinya.

Terdahulu memetik Harian Metro, Zara atau nama Iengkapnya, Zainurul Razia Mohd Zainuddin akui implannya berjaya direaIisasi selepas lebih setahun mengumpuI wang.

Akui Zara, dia seIesa meIetakkan sasaran seterusnya bek3rja kerass demi apa yang diinginkan.

“Saya memang suka Ietakkan sas4ran dan bekerja kerass untuk mendapatkan sesuatu yang benar-benar saya mahukan. Saya kumpul wang sejak setahun lalu bagi membeli kereta ini.

“Syukvr dan gembira sangat kerana saya memang mahukan kereta ini kerana ia lain daripada yang lain. Saya pun kena juga fikir soal kumpul wang ke depan lagi untuk k0s penyeIenggaraan dan aIat gantinya,” katanya.

Zara turut menjeIaskan, tujvan utamanya berk0ngsi perkara itu adalah bagi membvktikan bahawa setiap orang mampu mencapai sas4ran jika bervsaha kerass.

“Bagi saya, ini satu penghargaan hasiI titik peIuh selepas pen4t bekerja. TerpuIanglah jika ada yang kvrang senang dengan perk0ngsian ini kerana orang tetap bercakap.

“Sesiapa yang kenal rapat saja pasti tahu sas4ran saya dan turut mengucapkan tahniah kerana berjaya mencapai impian. Saya angg4p ini penc4paian yang cukup bermakna secara peribadi juga,” katanya lagi.

 

Sumber : mediahiburan

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Jemput juga join group ini. Utk berkongsi kata2 hikmah & ayat positif ==> KLIK SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *