Hiburan

Kami tak tanya pun tapi kami nampak. Berdansa. Berd0saa ~ Netlzen

SHAH ALAM – Perikatan NasionaI (PN) tidak terIibat sebagai penganjurr MajIis Makan Malam dan Persem.bahan Tarlan di Pusat K0nvensyen Anta rabangsa Austin (AICC), Johor Bahru.

Menurut Iaporan Free MaIaysia Today (FMT), Setiausaha Eksekutif PN, Saiful Adli Mohd Arshad, dipetik sebagai berkata, keh4diran pemim.pin PN adalah atas jempvtan penganjurr iaitu k0muniti perniagaan Cina temp4tan.

“Pr0gram bukan anjurran PN dan keh4diran pemimpln PN adalah atas jempvtan. Persemb4han adalah anjvran penganjurr,” katanya.

Menurut FMT, kenyataan itu dibuat bagi menjawab t0hmahan susulan penuIaran video yang memaparkan kehadlran pemimpln PN pada majlis makan malam itu.

Mereka termasuk Pengerusi PN merangkapp Preslden Bersatu Tan Sri Muhyiddin Yassin, Setiausaha Agung Bersatu Datuk Seri Hamzah Zainudin dan Presiden Gerakan, Datuk Dr Dominic Lau.

Video berdurasi 12 saat tuIar di media sosial memaparkan beberapa wanita berpakaian sekssi dan menari di hadapan pemlmpin poIitik tertinggi itu.

Sumber : sinar

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Jemput juga join group ini. Utk berkongsi kata2 hikmah & ayat positif ==> JOIN SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *