Semasa

Bapa Kepada 4 Anak Didakwa Pukvl lsteri Sehingga M4ti, Berdepan Hukvman Gantvng.

Seorang lelaki dihadapkan ke Mahkamah Majistret Kajang hari ini atas pertud.uhan membu.nuh isterinya di sebuah rumah di Taman Koperasi Maju Jaya, antara pu.kul 12 tengah malam hingga 3.30 pagi pada 1 Mei lalu.

Menurut laporan Kosm0 Online, tiada pengakuan direkodkan daripada tertu.duh Mohd. Syawalludin Ismail memandangkan kes di bawah bidang kuasa Mahkamah Tinggi.

Kredit foto; Media Mulia

Berdasarkan pertud.uhan, mekanik berusia 38 tahun itu didakwa telah melakukan bu.nuh dengan menyebabkan kema.tian kepada Siti Nadirah Mohd. Nazul.

Menerusi prosiding di hadapan Majistret Syahrul Sazly Md. Sain, pertud.uhan bapa empat orang anak itu dikemukakan mengikut Sek.syen 302 Kanun Kesek.saan yang memperuntukkan huku.man gan.tung sampai ma.ti.

Tertud.uh yang tidak diwakili peguam tidak dibenarkan ikat jamin dan mahkamah menetapkan 14 Jun ini untuk sebutan semula kes dan lap0ran kimia.

Terdahulu, warganet kec0h dengan lap0ran berita mengenai seorang wanita dibu.nuh suaminya selepas didak.wa mendedahkan kecurangan lelaki tersebut di media s0sial.

Difahamkan, ma.ngsa dihantar ke H0spital Kajang dalam keadaan tidak sedarkan diri oleh suaminya sebelum disahkan menin.ggal dunia.

Sumber : k0sm0 , tikt0k malaysianupdatenews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *