Semasa

Pelajar Tingkatan 4 Menlnggal Dunia Ketika Merent4s Desa Di Marang.

Marang : Seorang pelajar Tingkatan Empat di sebuah sekolah menengah di sini, menin.ggaI dunia ketika menjalani latihan mere.ntas desa pagi tadi.

Ketua PoIis Daerah Marang Deputi Superintendan Mohd Zain Mat Dris berkata, dalam kej.adian 8.34 pagi itu, pelajar terbabit, Aman Basri Muhd Rohaizi, 16, dikatakan terja.tuh ketika sedang berlari dan pen.gsan.

“Berdasarkan temu bual bersama beberapa sak.si pelajar sekolah yang sama, mereka cuba memberi ban.tuan perna.fasan namun keadaan ma.ngsa semakin Ie.mah.

“Guru yang bertugas membawa ma.ngsa ke klinik Pengkalan Berangan untuk menerima raw.atan namun d0ktor memaklumkan ma.ngsa menin.ggaI dunia,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Beliau berkata, terdapat Iu.ka di bahagian atas kening sebelah kanan, ca.Iar di bawah dagu sebelah kiri dan ca.Iar di belakang tangan sebelah kiri yang dipercayai berlaku semasa ma.ngsa terja.tuh.

“Bapa ma.ngsa membuat Iap0ran p0Iis dan men0Iak pr0ses be.dah sia.sat dilakukan kerana berpuas hati atas sebab kemat.ian.

“Beliau juga menyatakan tidak akan mengambil sebarang tind.akan sekiranya terjadi perkara berba.ngkit pada masa akan datang,” katanya.

Hasil pemeri.ksaan pada fizikal ma.ngsa mendapati tiada sebarang unsur jen.ayah dan k.es diklasifik.asikan sebagai ma.ti mengejut.

Sumber : hm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *