Semasa

Subhanallah, Disangka Jen4zah Rentvng, lbu Terkesima Sew4ktu Mandikan Jen4zah Anak, “Darah Pun Masih Mengalir”.

Peme.rgian lima sekawan dalam kemala.ngan jalan raya berhampiran Terowong Menora, Kuala Kangsar pada Khamis lalu masih dirasai orang ramai terutama ahli keluarga ma.ngsa.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Menurut laporan media, kesemua pelajar Universiti Sultan Azlan Shah (USAS) itu ren.tung selepas terse.pit antara dua buah treler dalam kereta dinaiki mereka sebelum terba.kar.

Membayangkan situasi ngeri itu, pasti tidak dapat menggambarkan keadaan ma.ngsa. Tapi, lain pula cerita dikongsikan ibu kepada salah seorang ma.ngsa iaitu Muhammad Nasrun Aidol Munir Akbar atau Ayun.

         

“Saya tanya mak-mak (ma.ngsa) yang lain, keadaan juga sama. Sebab bila kita dapat tahu menin.ggal dunia dalam keadaan terba.kar, macam terlalu (te.ruk) sangat,” ujarnya.

Terdahulu, selain Muhammad Nasrun, mangsa yang ma.ut adalah Ahmad Naim Najmi Ahmad Hafizan, Iqbal Hasnun Halimi, Muhammad Nabil Haikal Muhammad Fariz dan Ahmad Akmal Ahmad Mokhlis.

Sementara itu, semandu treler yang terbabit dalam kemala.ngan terbabit direman sehingga Rabu ini dan sias.atan mendapati bahawa sus.pek mempunyai 22 saman dengan 21 daripada jumlah saman itu sudah dibayar.

Semua saman itu termasuk lapan kesal.ahan memandu laju, selain dilap0r turut mempunyai sembilan rekod kesalahan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ).

“Bagusnya keluarga ni, bagusnya didikan mak ayah kepada puan ni, semoga arw.ah di tempat kan dikalangan orang yang beriman” – Shaff

“Tenang je ibu dia ceritakan, semoga 5 Almarhum diletakkan dikalangan orng yang beriman. Aamiin” – Man

         

Tonton Video Penuh : SILA KLIK DI SINI

Sumber : TikT0k @mummyiqrash , fb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *