Semasa

“Selamat Jalan Kak Siti Hajar..” Staff Wanita Masjid Besi M4ut Kereta Terbak4r Dalam Kemal4ngan Dengan Lori.

Putrajaya : Seorang wanita dan juga PengawaI KeseIamatan Masjid Besi (Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin) Putrajaya menin.ggaI dunia dalam kemaIa.ngan di simpang lampu lsyarat jam 7 pagi berhampiran tapak Floria Putrajaya.

Ma.ngsa yang dikenali dengan Siti Hajar atau lebuh mesra dengan nama Kak Siti Hajar yang bertugas di Post 8 Masjid Besi Putrajaya.

Dalam kemaIa.ngan itu ma.ngsa yang memandu Perodua Viva telah terlibat kemaIa.ngan dengan sebuah lori yang menyebabkan viva dipandunya terba.kar.

Ma.ngsa dikatakan menin.ggaI dunia ketika menerima raw.atan di H0spital Putrajaya, peme.rgian arwah mengundang piIu insan insan yang mengenali arwah Kak Siti Hajar.

Dua hari lepas semasa turun tangga dari ruang solat utama menuju ke bilik air di tingkat bawah masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin. PengawaI masjid Kak Siti menegur.

‘Ustaz’, Kak Siti Tandas alik mano? BeIah kanan tu ustaz Di tangannya ada tasbih, Tgh berzikir.

Kalau dia bertugas di ruang solat utama Sampai sahaja Dia akan tegur Berapa pasang ustaz nikahkan org pagi ni? Seorang Peramah dgn slang kelate pekat.

Pagi ini,Kak Siti telah pergi buat selama lamanya, Arwah kemaIa.ngan di simpang lampu isyarat jam 7pagi berhampiran tapak Floria Putrajaya. Al fatehah- Arrahman Awang.

Berita sdih hari ini kehiIa.ngan besar seorang kawan yg di anggap kakak telah pergi buat selamanya, Kak siti hajar staff masjid mizan ( masjid besi ) telah terlibat dalam kemaIa.ngan jalanraya di Putrajaya pagi ini.

Banyak berurusan dengan arwah semasa arwah bertugas di masjid mizan.

Semoga r0hnya mendapat rahmat dengan anugerah kea.mpunan daripada Allah serta dikurniakan tempat bersama satu kumpulan orang orang yang beriman dan beramal soleh serta di masukkan ke dalam syurga.Aamiin Ya Robbal Alamin-Akulah Budin.

Pun.ca sebenar kemaIa.ngan kini dalam sias.atan pihak berkuasa. semoga keluarga kak Siti Hajar tabah. al fatihah.

Sumber : db0ngkar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *