Semasa

‘Dikurung Dan Dis3ksa Berhari-hari’ Dua Beranak Akhlrnya Dijemput llahi Dibunvh Oleh Kekasih.

Kes pembu.nuhan melibatkan ibu dan anak di mana ma.yat mereka dibuang di bawah jambatan Tol Semarang, Jawa Tengah sekitar Mac lalu mendapat perhatian pelbagai pihak.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Suspek Mengaku Kerana Cemburu

Insiden mengerikan tersebut terjadi kepada Sweetha Kusuma Gatra Subardiya dan anak kandungnya, Muhammad Faeyza Alfarisqi berusia empat tahun.

Menurut sumber, dua beranak ini ma.ti dipercayai aki.bat dibu.nuh oleh kekasih Sweetha yang juga suami orang iaitu Dony Christiawan Eko Wahyudi. Ma.ngsa yang merupakan petugas perubatan dan sus.pek dikatakan mula menjalinkan hubungan cinta sejak Oktober 2021.

Dikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiriDikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiri

Selepas memasukan jasad ke dalam kereta, saya sempat naik ke bilik untuk makan telur.

Ma.yat Sweetha disumbat dalam sarung dengan kakinya diikat sebelum dica.mpak ke lokasi yang sama dengan ma.yat Muhammad Faeyzadi buang. Pada awalnya, Dony cuba mengaburi pihak polis dengan membuat laporan palsu mengenai kehila.ngan Sweetha dan anak lelakinya namun percubaannya itu tidak berjaya.

Dikurung dan disksa berhari-hari, dua beranak akhirnya meninggaI dunia dibvnuh pakwe sendiri

Dony kemudian ditahan pihak polis dan jika disabitkan kesalahan, boleh dipen.jara hingga 15 tahun atau seumur hidup.

Hasil sias.atan mendapati, Dony dipercayai berbuat demikian kerana cemburu melihat Sweetha yang melambai terhadap seorang lelaki lain ketika mereka bertemu di Semarang.

TONTON VIDEO DI BAWAH:

Sumber : TV One News, Kumparan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *