Semasa

Kon0nnya Menunggu Masuk Waktu, lmam Ambil Peluang Berkh4lwat Dengan Janda Dalam Kereta Depan Masjid.

IMAM adalah individu yang disegani penduduk setempat dan sering diminta menyelesaikan sesuatu perkara yang berla.ku dalam masyarakat termasuk menyelesaikan masalah mengenai ma.ksiat.

RAKAMAN PENUH ADA DI BAWAH SEKALI

Namun terdapat individu yang menjejaskan jawatan dan kedudukan imam apabila si imam itu sendiri yang membuat ma.ksiat.

        

Dan perkara itu berlaku di Aceh iaitu wilayah yang diberi auton0mi di Indonesia bagi menjalankan hu.kum Islam.

lmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjidlmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjidlmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjidlmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjidlmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjidlmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjidlmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjidlmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjidlmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjidlmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjid

lmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjid

Mereka memerhati beberapa ketika dan mendapati kereta itu bergoyang-goyang.

Menyedari perbuatan mereka diperhati, si imam memecutkan kenderaan menuju ke kawasan balai pengajian yang dikel0la oleh imam itu. Ia disusuli kumpulan penduduk kampung itu.

Di kawasan itu si imam dan janda itu meneruskan aksi sum.bang mereka dan beberapa minit kemudiannya kumpulan orang kampung itu menge.tuk cermin kereta menyebabkan kedua-duanya bergegas mengenakan pakaian masing-masing.

Imam dan janda itu ditahan dan penghulu kampung dihubungi.

lmam Muda Berstatus Suami, Kantoi KhaIwat Dgn Janda Anak Empat Dlm Kereta Depan Masjid

Kedua-duanya dibawa ke Masjid Al-Marttaain dan hasil rundingan bersama antara penghulu dan ahli jawatankuasa masjd, disepakati imam dan janda itu perlu dinikahkan dengan mas kahwinnya Rp200 ribu (kira-kira RM6O).

Imam berusia 33 tahun itu sudah beristeri dan mempunyai 4 anak, sementara janda berusia 39 tahun tu juga mempunyai 4 cahaya mata. Akhirnya kedua-duanya rasmi dinikah.

Kisah perkahwinan imam dan janda ini menjadi heb0h dalam kalangan penduduk di Tangsilama. Akibat melakukan kemu.ngkaran, IL dipecat sebagai imam.

Ia menjadi ped0man bagi individu yang diberi jawatan penting dalam agama agar dapat mengawal perla.kuannya agar tidak mence.markan jawatan yang dipegang.

Sumber : kita rep0rters

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *