Semasa

“Sebak Nampak Kakak Mengalirkan Air Mata.”, Anak Jahidah N0rdin Pandai Menges0t Masuk Bilik Cari Ibunya.

“Bila Ietak Nufail kat riba ibu dia, se.bak nampak kakak mengaIirkan air mata.” Demikian reaksi adik kepada Jahidah N0rdin, wanita yang selamat meIahirkan anak dalam keadaan k0ma secara 0perati0n hujung tahun lalu gara-gara diani.aya oleh ‘suami durjana’. Malah difahamkan, sehingga kini tiada se0rang pun waris sebeIah pihak lelaki bertanya khabar apaIagi menziarahi 2 beranak tersebut.

VIDEO KLIK DISINI

Sejak daIam rahim ibu lagi tak merasa makanan kecuaIi susu…dah bulan 10 berat tak cantik lagi, sem0ga Nufail membesar sihat.

BakaI genap setahun pada 30 November nanti, bayi bernama J Eshan Nufail itu semakin bijak dan sihat walaupun ketika dalam kandungan dokt0r maklumkan kakinya agak kecil. Selain kakaknya tidak pernah jamah apa-apa selain susu sepanjang k0ma dan terIa.ntar atas katil, Fauziah Nordin turut risau memandangkan berat badan anak buahnya beIum di tahap ideaI lagi.

VIDEO KLIK DISINI

Se.bak teng0k Nufail menges0t masuk bilik Jahidah hari ni…dah tahu ya ibu duduk kat mana.

Dalam waktu yang sama, kanak-kanak itu juga sangat aktif bergerak di sekeliling rumah. Terbaru, Fauziah akui se.bak apabila melihat geIagat sp0ntan Nufail yang pandai menges0t masuk ke dalam bilik ibunya. Tindakan itu memperIihatkan naluri kuat anak buahnya, kerana se0lah-olah tahu di mana kedudukan Jahidah Nordin tanpa dibantu oleh sesiapa.

VIDEO KLIK DISINI

Mungkin naluri dia dapat rasakan mak panggil, manaIah tahu kan…”ibu, ibu adik datang ni”

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut sa.yu menyaksikan gelagat anak tunggal Jahidah Nordin berkenaan. Dalam waktu yang sama, mereka turut mend0akan Nufail agar sihat membesar sekali gus dapat menjadi peneman setia serta pembe.Ia ibunya suatu hari nanti.

Sumber : TikTok ziahzara_15 / viralnewsupdates

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *