Semasa

Wanlta M4ut DlgiIis L0ri Muat4n Ber4t K3tika Berb4sikal B3rse0rangan.

Hasr4t seol0rang wanita untuk pul.ang ke rumah berakhir trag.edi.

Ini apabila ma.ut dig.ilis selepas basikal ditung.gangnya terb.abit kemal.angan dengan sebuah l0ri di kilometer 22, Jalan Jeniang-Sik Pedu, Sik pagi tadi.

Menurut lap0ran Harlan Metr0, man.gsa Nazirah Jamaludin yang diperc.ayai dalam perjal.anan pulang ke rumah dari beriadah selepas berba.sikal se0rang diri.

Ketua P0lis Daerah Sik, Deputi Superintendan Abdull Razak Osman berkata, kejad.ian tersebut diper.cayai berlaku apabila pemandu l0ri yang menyusur keluar dari simpang tiga melan.ggar man.gsa yang berada di laluan utama.

Riadah berbasikal seorang diri, wanita

                  

Berikutan itu, man.gsa yang berusia 41 tahun menin.ggal dunia di tempat kejad.ian aki.bat keced.eraan pa.rah sebelum may.atnya dibawa ke Unit Foren.sik H0spital Sik bagi urusan bed.ah sia.sat.

Riadah berbasikal seorang diri, wanita

Menerusi perk0ngsian di laman Faceb00k, rakan man.gsa memuat naik beberapa p0sting atas pem.ergian tersebut selain mend0akan agar r0h Allahya.rhamah dicucuri rahmat.

Abdull Razak berkata, hasil uji.an sari.ngan, pemandu l0ri berusia 51 tahun dida.pati neg.atif dad.ah dan ke.s disia.sat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengan.gkutan Jalan (APJ) 1987.

Sumber : Harlan Metr0, Faceb00k (Noorazura Abdul Rahman)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *