Semasa

Memilukan, Wanlta M4ut M0t0sikal Terbab4s Langg4r Besi Pengh4dang Jalan.

PETALING JAYA : Se0rang wanita m.aut selepas m0t0sikal ditun.gganginya terba.bas sebelum terla.nggar besi pengha.dang jalan di Kil0meter 23.9 Lebuh Raya Baru Lembah Klang (NKVE) di sini semalam.

Dalam keja.dian pu.kul 8 malam itu, ma.ngsa Nurul Hazwani Md. Isa,31, m.aut di l0kasi keja.dian aki.bat menga.lami kecede.raan pa.rah pada kep.ala.

Jurucakap p0lis berkata, ha.sil sias.atan mend.apati ma.ngsa yang menun.ggang m0t0sikal jenis Yamaha Eg0 Avantiz itu berada di l0r0ng paling kiri jalan berken.aan.

“Berda.sarkan sias.atan kita, kead.aan jalan ba.sah susulan cuaca hujan diperc.ayai pu.nca ma.ngsa terba.bas sebelum mela.nggar be.si pengha.dang di tepi jalan.

“Ma.ngsa m.aut di l0kasi keja.dian dibawa ke Pusat Perub.atan Universiti Malaya untuk dibe.dah sia.sat,” katanya kepada K0sm0 hari ini.

Menurutnya lagi, sa.ksi keja.dian diminta ta.mpil menya.lurkan mak.lumat bagi memb.antu sias.atan.

“Orang aw.am yang memp.unyai makl.umat berhub.ung keja.dian itu boleh menghubung Pegawai Penyi.asat ke.s, Inspekt0r R.Navalan di talian 014 2536 820 atau balai polis berha.mpiran,” ujarnya.

K.es disia.sat mengikut sek.syen 41 Ak.ta Penga.ngkutan Jalan 1987.

Salam tkziah buat keluarga ma.ngsa. Semoga keluarga ku.at dan tab.ah atas kehila.ngan insan tersayang. Semoga arw.ah ditempatkan dikala.ngan orang2 beriman dan beramal s0leh. Al-fatihah.

Sumber : k0nLlne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *