Keluarga

Khabar Duka, Baru 2bulan Kahwin, Angg0ta Kastam M4ut Dilangg4r L0ri.

KLANG : Seorang angg0ta Jab.atan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) m.aut selepas terb.abit dalam satu kemal.angan di Persiaran Sultan Hishamudin di Bandar Sultan Suleiman, hari ini.

Dalam keja.dian kira-kira pu.kul 5.15 petang, ma.ngsa, Muhammad Faheen Zahari, 29, yang bertugas di Pelabuhan Utara menin.ggal du.nia di l0kasi keja.dian aki.bat par.ah di kep.ala.

Ketua Polis Daerah Klang Utara, Asisten K0misi0ner Nurulhuda Mohd. Salleh berkata, kemal.angan berl.aku apabila ma.ngsa menun.ggang mot0sikal jenis Yamaha 125 sedang menuju ke Shah Alam dari Pelabuhan Utara.

Katanya, berdasarkan sias.atan awal, ma.ngsa dari arah belakang ingin memot0ng sebuah lori di depannya namun ga.gal sebelum berge.sel dengan lori tersebut.

“Ma.ngsa kemudiannya ja.tuh di lorong kiri sebelum dilan.ggar sebuah lagi lori.

“Aki.bat pelan.ggaran itu ma.ngsa menin.ggal du.nia di l0kasi keja.dian dan may.atnya dihantar ke H0spital Tengku Ampuan Rahimah ( HTAR ) untuk be.dah sia.sat,” katanya di sini hari ini.

Jelasnya, dua pemandu l0ri berusia 29 dan 35 tahun itu tidak menga.lami sebarang kecede.raan dan k.es disia.sat mengikut Sek.syen 41(1) Ak.ta Penga.ngkutan Jalan 1987.

Sementara itu, ma.ngsa dikatakan baru sahaja melangs.ungkan perkahwinan dengan se0rang guru dua bulan yang lalu dan difahamkan isterinya itu sedang mengand.ungkan anak mereka yang pertama.

Sumber : news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *