Semasa

Pilu, Wanlta M4ut Dihemp4p Kereta Yang Terjun4m Setinggi 6meter.

GEORGETOWN : Wanita ma.ut dalam keadaan meny.ayat ha.ti selepas dihe.mpap sebuah kereta yang terja.tuh dari tempat meletak kereta setinggi enam meter di K0ndominium Green Land Park, di sini pagi tadi.

Dalam keja.dian kira-kira pu.kul 11.50 pagi tadi, ma.yat wanita berkenaan ditem.ukan di bawah kereta jenis Toy0ta Vi0s dengan kecede.raan pa.rah pada seluruh angg0ta ba.dan.

Kereta terba.bit dipa.ndu seorang wa.rga emas berusia 71 tahun yang cede.ra dan turut terse.pit di dalam kenderaannya.

Pegawai 0perasi dari Balai B0mba Dan Penye.lamat Jalan Perak, Yusri Zakaria berkata, pih.aknya menerima pan.ggilan berhubung keja.dian kira-kira puk.ul 11.54 pagi dan tiba di l0kasi kurang 10 minit kemudian.

Menurutnya, sebaik sahaja tiba di l0kasi keja.dian mendapati pemandu kereta berada dalam kead.aan terse.pit di dalam kenderaannya.

“Angg0ta memberi raw.atan awal kepada pem.andu kereta terba.bit sebelum dibawa ke H0spital Pulau Pinang manakala ma.ngsa yang dihe.mpap dilap0rkan ma.ti di tempat keja.dian.

“Usaha membawa keluar ma.yat wanita itu meng.ambil masa kurang 15 minit dan dise.rahkan kepada pasukan p0lis untuk tind.akan la.njut,” katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Sumber : utus4n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *