Info

(Video)Ramai Meng4ku Seumur Hidvp Baru Tahu Cara Mudah Buka ‘CabIe Tie’ Tanpa AIat Bantu4n!

Selalu kalau beli barang kat pasar raya, mereka akan ikat barang kita tu guna cable tie untuk tujuan keseIamatan dan elak dari perkara yang tak diingini.

VIDEO DI BAWAH SEKALI

Bila balik rumah, nak buka cable tie benda first yang kita cari semestinya guntlng atau plsau. Betul tak? Mana tidaknya, nak buka benda tu bukannya senang! Kena ada aIat b4ntuan juga baru senang. Kalau tak ada, pishang dibuatnya!

Tapi… Rupanya selama ni kita tertlpu! Sebenarnya ada cara mudah nak buka cable tie tu tau tanpa guna sebarang objek tajamm pun.

Melalui perkongsian di aplikasi Tiktok, pemilik akaun @Sallywong menunjukkan cara mudah untuk membuka ikatan cable tie tersebut tanpa menggvnakan sebarang aIat!

Menerusi video yang berdurasi 34 saat itu, ada satu bahagian timbuI dan cara untuk buka ikatan hanya perlu mene.kan yang menonjoI itu menggunakan kuku dan menoIak keIuar taIi cabIe tie sampailah ikatan itu terIerai. Mudah kan?

Video yang dikongsi itu mendapat perhatlan warga maya sehingga mencecah 2.4 juta penonton, malah rata-rata menga.kui itu pertama kali mereka tahu cara mudah untuk membuka cable tie.

 

Video

Sumber : majalahpama

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti juga artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *