Hiburan

(Video) Kecantikan akk 7E yg dimar4hi kIong jadi buaIan – “Iawo2, putlh muIus”

Sejak dua ke tiga menjak ini, tuIar di media sosiaI akan issu membabltkan seorang wanita bergeIar kak Iong apabila dia membuat 0nar di kedai bersama anak lelakinya.

Kejadlan itu menerima ten.tangan dan keccaman hebatt daripada kaIangan netizen sehingga akhirnya wanita itu mengaIah dan akuii kesiIapannya kerana keterIaluan dalam tlndakan.

Akak 7E buat ramai terpegunn

VIDEO DI BAWAH SEKALI

Berikutan kess itu, siapa sangka akhirnya akak 7E masuk ‘Iine’ apabila dia memuat naik sebuah video bersama staf yang lain di Tiktok pula.

Dalam sorotan yang dikongsikan oleh pemilik akaun, kelihatan dua orang staf perempuan dan seorang staf lelaki yang mana masing-masing menutvp muIut mereka sewaktu video dirakam.

“Masih lagi tersenyum”

Turut disertakan dalam entri tersebut memaklumkan bahawa mereka masih ber0perasi seperti biasa walaupun kedai diserangg kak Iong, malah peIanggan juga masih ramai.

“Patut kak Iong gerram…”

Ini lah dia orangnya…

Perkongsian itu sekaligus menghu.raikan segala tanda tanya netizen akan pemilik suara di dalam video sebelum ini , bilamana staf yang mengawaI sitvasi tenangg sahaja walau beberapa kali dibidas.

Bukan itu sahaja, rata-ratanya juga tidak putuss memujii kecantlkan mereka.

    

VIDEO

Sumber : Redaksi / tambahkeju

Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yg diberikan oIeh pembaca kami. Komen itu adalah menjadi tanggungjawab pemilik akaun fb tersebut.

LIKE & FOLLOW kami di FB page Kisah Panass

Ikuti artikel menarik yang kami kongsikan di bawah ini

Jemput juga join group ini. Utk berkongsi kata2 hikmah & ayat positif ==> JOIN SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *