Semasa

‘Tak Sempat Untuk Makan Malam Bersama’ Wanita M4ut Kereta Terbab4s 38meter Ketika Elak Anjing.

Tawau : Pada jam 8 malam semalam, sebuah kereta yang mempunyai 4 orang di dalamnya terba.bas ke dalam Iadang keIapa sawit di Jalan Kampung Gu.dang 4.

Menurut sias.atan awal, kejadian berlaku apabila kereta myvi yabg dinaiki empat orang sahabat itu cuba mengeIak seek0r anjing. Mereka dalam perjaIanan menuju ke bandar untuk menghadiri makan malam.

SaIah seorang penumpang kereta tersebut iaitu saudari Fadhilah binti Abdul Salam yang berumur 23 tahun menin.ggaI dunia kerana kemaIa.ngan ini. Manakala 3 lagi rakan yang berada dalam kereta mengaIami kecede.raan dan sedang menerima rawatan.

Menurut pemandu kereta tersebut, ketika melalui tempat keja.dian dia cuba mengeIak seek0r anjing yang berada di Ialuannya hingga hiIang kawaIan dan terba.bas ke sebeIah kanan jaIan sejauh 38 meter.

“Siasatan masih diteruskan dan ke.s disi.asat mengkikut seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ, 1987,” katanya.

Salam tkziah diucapkan kepada keluarga arw.ah saudari Fadhilah binti Abdul Salam. marilah kita d0akan r0hnya dicucu.ri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Kepada rakan2 nya yang sedang menerima rawatan, bersama kita d0akan mereka diberikan kesembuhan serta ketabahan untuk mengharungi dugaan yang ber.at ini.

Al fatihah.

Sumber : daesoka, 8hannels

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *