Semasa

Isteri Menlnggal Dunia Selepas 24 Jam Bert4rung Nyawa Akibat Kem4langan Kereta Bertembung Pacuan Empat Roda.

Tawau : Seorang guru wanita menin.ggaI dunia selepas hampir 24 jam berta rung nya.wa akibat kemaIa.ngan di Telupid semalam. Kereta yang dipandu telah berte.mbung dengan pacuan empat roda.

Ma.ngsa Nuraslina Kang Yoon Lee,27, Guru UBK SK Bukit Belacon Lahad Datu itu cede.ra pa.rah di ra.wat di H0spital Sandakan namun disahkan menin.ggaI dunia petang tadi ini dimaklumkan oleh suami arwah En Razvi Musily.

Sebak Iuahan suami yang memaklumkan isteri tersayang yang baru dinikahkan setahun lalu telah pergi buat selamanya dijmput llahi akibat kecede.raan kemala.ngan tersebut.

Assalammualaikum wbt, Duk.acita dimaklumkan bahawa isteri tercinta sy, Nuraslina Lee telah kembali ke rahmatuIIah pada jam 3.23 ptg. tiada kata kata dapat diucapkan. Terima kasih atas doa doa kalian semua.

Sama sama lah kita doakan semoga Allah menga.mpunkan d0sa d0sanya, rahma.tilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kema.tiannya.

Lapangkanlah kubu.rnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan permudahkan lah perjalanan arw.ah disana.Al Fatihah.


‎Untuk makluman arw.ah akan dikebu.mikan di Tanah Perku.buran Pasir Putih, Tawau.

Sekiranya arw.ah ada melakukan saIah dan siIap sepanjang hidup beliau, mohon dimaafkan dan sekiranya arw.ah ada menin.ggaIkan hutang atau apa apa sahaja yang bersangkutan dengan sesiapa sahaja, boleh maklumkan kepada saya Razvi Bin Musily (014 202 4891)Doakan syurga buat isteri saya .

Allahuakhbar, lnnalillahiwainnailaihirojiun, Sahabat kami Nuraslina Lee /Nuraslina binti Kang Yoon Lee, baru sahaja pergi menghadap penciptaNya sebentar tadi (jam 3.23 petang).

Seorang rakan sekerja yg terlalu baik dan komited dgn kerjanya, rakan yg baik dan tidak pernah kata ‘tidak’ bila kami minta tolong. Terlalu besar kehiIa.ngan kami kali ni.

Semoga suami Allahyarhamah Razvi Musily yg berada di sebelah ar.wah ni tabah menghadapi ujian kehiIa.ngan orang yg tersayang. Mohon doa daripada sahabat semua, doakan sahabat kami, sahabat kita semua. Al-Fatihah -Abdullah Bacho.

Cikgu Nuraslina Lee, yang merupakan saIah seorang pengadil yang bertugas di Kejohanan Keningau 10s Rugby Tournament di Keningau, Sabah baru-baru ini.

Semoga suami arw.ah terus diberi ketabahan jen.azah Cikgu Nuraslina Lee akan dikebu.mikan di Tanah Perkub.uran Pasir Putih, Tawau. Al fatihah.

Sumber : Razvi Musily

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *