Semasa

Pelik Dua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Jas4d Bapa Menlnggal Dunia Busuk Dan Berulat.

Seorang anak terkejut apabila menemui ma.yat bapanya dalam keadaan ‘sudah berulat’ selepas pulang ke rumahnya di sebuah perumahan di Jinjang Utara, Kuala Lumpur hari ini, lapor Kosmo!.

RAKAMAN ADA DI BAWAH SEKALI

Man.gsa yang berusia 77 tahun itu ditemui oleh anak perempuannya sebelum satu laporan dibuat kepada pihak polis sekitar jam 2.09 pagi, kata Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Beh Eng Lai.

Dua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIat

Dua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIat

“Pihak bomba dipanggil untuk mengeluarkan ma.yat kerana sudah terperosok di bawah antara katil dan almari kabinet,” maklumnya menerusi Kosmo! hari ini.

Bagaimanapun hasil pemeriksaan mendapati mereka tidak menemui sebarang kesan kecede.raan pada tubuh ma.ngsa.

Dua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIatDua Hari Tak Keluar Rumah, Anak Terkejut Lihat Bapa Yg Rupanya Sudah MeninggaI Dunia & BeruIat

Tambahan lagi, man.gsa dipercayai telah menin.ggal dunia melebihi waktu sehari ekoran keadaan ma.yat yang sudah busuk dan berulat, lapor  Kosmo! lagi.

“Pasukan F0rensik Polis Kuala Lumpur juga hadir dan mengesahkan tiada sebarang unsur jena.yah ditemui.

“Ma.yat man.gsa telah dibawa ke Jabatan F0rensik Hospital Kuala Lumpur untuk be.dah sia.sat bagi mengenal pasti punca kema.tian,” maklum Eng Lai menerusi Kosmo!.

Sumber : kosm0

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Untuk Komen Dan Share Banyak² Ya.. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *